SUSHI MATCH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Match. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:55 Was Perfect!
22 nov 2022 om 19:35 Came an item wrong. I don't ask que roll with avocado, just zalm.And came the roll with cream cheese and zalm and the other set wrong. And came one niguiri, in the last order came 2.
20 nov 2022 om 19:45 Ze hebben wel lekker eten maar wachttijd was 2.5uur en eten was helaas ook koud
20 nov 2022 om 19:34 50-75min wachten werd >100min moeten wachten. Paar keer gebeld vooraleer ze opnamen. Normaal gevraagd waar de bestelling bleef om dan op onvriendelijk te horen krijgen dat het druk is en we maar wat begrip moeten hebben. Sushi eentonig van smaak
19 nov 2022 om 19:13 Levertijd heeft een half uur langer geduurd maar de leverancier was heel vriendelijk en bood zijn excuses aan. Lekker eten!
17 nov 2022 om 19:21 Het eten was koud, en dit is het eerste keer dat ik een poké bowl niet lust de wortel smaakt raar en combinatie zorgt niet echt voor dat ik wil blijven van eten. sushi had minder smaak dan ik gewoon ben mss niet vers..eet liever ergens anders.
2 nov 2022 om 8:08 Lekkere sushi. Normaal levering om 19u maar uiteindelijk pas om 19.50u ons eten bezorgt.
1 nov 2022 om 20:39 Bezorging 35 min te laat. 18h15 besteld. Levering zou 19h45 zijn maar pas om 20h20 geleverd. Ook een pokebowl met zalm besteld maar een met tonijn gekregen... al verschillende keren hier besteld, normaal meestal goed maar vandaag niet zo tevreden.
1 nov 2022 om 20:06 Duurt 2 uur voordat het er was helaas, verder wel lekker
23 okt 2022 om 19:39 Lekker, voor herhaling vatbaar